Epson Perfection v600 Photo Driver Last Update Free Download

Epson Perfection V600 Photo Driver – Epson Perfection V600 Picture Scanner on ratkaisu 35 mm:n liikkeiden ja keskikokoisten elokuvien muuntamiseen ja suoratulostukseen korkearesoluutioiseksi digitaaliseksi tiedoksi.

Epson Perfection V600 Review

Epson Perfection V600 -ohjain – Epson Perfection V600 ei kuitenkaan voi tarkistaa monia elokuvia, kuten V700, eikä siinä ole useita teoksia. Kaikkien kolmen muunnelman optinen resoluutio on 6400 dpi, ja kaikissa on DIGITAL ICE Innovation, joka tarjoaa poikkeuksellista likaa ja naarmuja. Kolmen mallin tekniset tiedot on erotettu alla olevassa taulukossa.

Lue myös :

Hp Laserjet 200 Color mfp m276n Download Driver- Finlandia
Logitech m310 Driver
Logitech Cam

Epson Perfection V600 Picture -portit ovat yksinkertaisesti V500-mallin yläpuolella, mutta niiden syvyys on pienempi kuin V700, jonka arvioimme maaliskuussa 2006 ja joka pysyi Epsonin valikoiman premium-mallina.

Suunniteltu kuvien ystäville, jotka haluavat tarkistaa tulosteet, huonot puolet ja liikkeet ja joilla on yksivärisiä ja värillisiä alkuperäisiä, se käsittelee A4-kokoa. Se käyttää LED-valoresurssia tarjoamaan kohtuullisen nopean ja väritarkan skannauksen.

Muu ohjain: Epson Perfection V330 Photo Driver

Epson Perfection V600 Driver – V600:n (ja V500:n) valaistukseen käytetty ReadyScan LED -tekniikka on noin kaksi kertaa tehokkaampi kuin V700:n valoresurssi. V600:ssa on myös Epsonin Matrix on-chip CCD Mini Lens -tekniikka, joka lisää skannauspäähän menevän valon määrää. Skannausajan pitäisi olla paljon nopeampi tällä tekniikalla.

Ohjelmistopaketit ovat huomaamattomasti erilaisia ​​kullekin mallille, vaikka kaikissa on Epson Check ja Epson Creativity Collection sekä ABBYY Finereader Sprint 6 (Win) / Sprint 5 (Mac) OCR-ohjelmisto. Adobe Photoshop Aspects 6.0 on pakattu V700:n ja V500:n kanssa, kun taas äskettäin julkaistussa V600:ssa on Photoshop Aspects 7.0 (kotiikkunat) ja 6.0 (Mac).

V700 saa myös edistyneen SilverFast SE6 -skannaussovelluksen edut. Samanaikaisesti V600 saa Epson Occasion Supervisorin, jonka avulla käyttäjät voivat määrittää skannerin kytkimet ja avata ohjelman, johon tarkistus voidaan ohjata.

V600 Picture erottuu halvemman V500-mallin pienemmästä virrankulutuksesta Rest-asetuksella. Tai muuten niiden tekniset tiedot ovat vertailukelpoisia. Molempien optinen paksuus on 3,4 D-max. Molemmissa on integroitu avoimuusyksikkö, jonka avulla käyttäjät voivat tarkistaa kaksi kuuden ruudun elokuvanauhaa, 4 asennettua 35 mm:n liikettä tai keskikokoisen elokuvan, joka on irrotettava enintään 22 senttimetriä pitkältä ajalta.

Asettaa

V600 on saatavana suuressa laatikossa, jossa on vaahtotuotepakkaus, joka on jaettu, jotta skannerin nostaminen on helppoa. V700:een verrattuna se on huomattavan kevyt, kohtuullisen pienempi (etenkin korkeudeltaan) ja tyypillisesti tukevarakenteinen, vaikka se ei vastaa V700:n tasoa. Isku on kooltaan 280 x 485 mm, joten se vie melkoisen osan työpöytätilasta, mutta kaiken kaikkiaan se näyttää melko viisaalta.

Kun olet poistanut kaiken tuotteen pakkausteipin (joka suojaa kaikkea, mikä saattaa liikkua kuljetuksen aikana) ja avannut takapaneelin liukuvan turvasuojuksen, voit liittää V600:n suoraan verkkovirtaan, kytkeä sen päälle (painikkeella, lyhyt oikealla puolella) ja liitä se tietokonejärjestelmääsi mukana toimitetun (ja melko pitkän) USB-kaapelitelevision kautta.

Tietokonejärjestelmän tulee tunnistaa se upouudeksi laitteeksi ja vaatia ohjelmiston asentamista. Ohjelmiston asennus, joka suojaa yllä luetellut sovellukset, on yksinkertainen ja kestää useita minuutteja. Ohjelmisto määrittää myös TWAIN-tietoresurssin tietokonejärjestelmämme Home windows Imaging -ohjelmistoon. Jos meillä oli Photoshop tai Photoshop Aspects auki, suora editori lähetti shekin.

Epson Perfection V600 Driver – Neljä etupaneelin kytkintä mahdollistavat nopean pääsyn usein käytettyihin toimintoihin, joita Epson Occasion Supervisor hallitsee. Oletusasetukset ovat (vasemmalta): PDF, sähköposti, kopioi ja aloita (vasemmalta). PDF-kytkimen avulla voit tarkistaa useita alkuperäisiä ja säilyttää ne erillisenä PDF-dokumenttina.

Epson Perfection V600 ohjain

Epson Perfection V600 Driver ILMAINEN lataus Windows 11-, Windows 10-, Windows 7-, Windows XP (32-64-bit), macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmille.

Epson Perfection V600 Driver

Windows

  • Scanner Driver and EPSON Scan Utility v3.9.3.0: download

Mac OS

  • Scanner Driver and EPSON Scan Utility v3.9.4.0: download

Linux

Epson Perfection V600 Driver from Epson Website.

Epson Perfection v600 Photo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *